بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهكل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مركزی، سیدمحمد حسینی مدیركل میراثفرهنگی این استان امروز چهارشنبه 15 شهریور 96 با اعلام این خبر افزود: «غذا بخشی از مهمترین خاطرات هر سفر بهخصوص سفرهای خارجی را تشكیل میدهد و شناخت غذاهای بومی هر اقلیم و لذت چشیدن ذائقه مردم مختلف جهان نوعی خاص از گردشگری را با نام food tourism بهوجود آورده است كه طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد.»
او افزود: «ایران بهدلیل وجود اقوام و سبکهای مختلف زندگی در آن با طبع ذائقههای مختلفی را در طول تاریخ و در هر اقلیم ساخته و پرداخته است و این اشكال و روشهای مختلف طبخ و سرو غذا باعث معرفی ایران بهعنوان یكی از مهمترین كشورهای مقصد گردشگری غذا شده است.»
حسینی افزود: «رؤسای انجمنهای دوستی ایران و كشورهای فرانسه، كنیا، رومانی، سوید، بلاروس، سیرالئون و استرالیا بههمراه دبیركل انجمنهای دوستی ایران و تایلند، آلمان، كرهجنوبی، سنگاپور، پاكستان و هلند در كنار نائبرئیس شبكه شورایعالی و مشاور فرهنگی و هنری نائبرئیس شبكه در مراسم افتتاحیه جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری حضور خواهند داشت.»
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی خاطرنشان کرد: «این حضور گسترده رؤسا و دبیران انجمنهای دوستی ایران با سایر كشورها كه برای اولین بار با چنین سطح و مشاركتی صورت میگیرد، میتوان نویدبخش معرفی هرچه بهتر غذا و آیینهای پذیرایی استان مركزی و دیگر استانهای شركتكننده به گردشگران كشورهای هدف دانست چراکه انجمنهای دوستی میان كشورها میتوانند در معرفی مقاصد گردشگری گامهای ارزندهای بردارند و امیدواریم این مهم در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری نیز اتفاق بیفتد.»
دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری 16 تا 18 شهریور در محل هتل امیركبیر اراک برگزار میشود و حضور در آن برای عموم آزاد و رایگان است.
انتهای پیام/